Mer om mig

Jag är en poddande månskensbonde, mathantverkare, universitetsadjunkt, distriktssköterska och hönsmamma från Blekinge!


Isabelle Karlström (avsnitt 4) heter jag och bor sedan några år tillbaka på en liten gård i Blekinge. Vi föder upp lamm, linderödssvin samt rashöns. Vi driver ett företag hemma på gården med djuruppfödning, gårdsbutik och maskinstation.  


Familjen består av mig , min man Markus, våra två söner Loa och Ian samt alla djuren! På gården bor även Markus lillebror Kristoffer. 


Jag jobbar också som adjunkt inom omvårdnad på sjuksköterskeprogrammet och är utbildad distriktssköterska med magisterexamen. Jag har också gått kurs på Eldrimner inom mathantverk då det är ett brinnande intresse! 

Varför började hönsmamman podda?

Jag började leta efter en podd som uppmärksammade småföretagare. Jag ville höra livsberättelser, tips på hur man bygger upp ett företag utanför dom större städerna. Gärna i mitt närområde, men jag hittade ingen...


Hur svårt kan det vara?

Ja, så tänkte jag och så plötsligt bestämde jag mig för att prova!

Jag köpte en kass mikrofon och startade, nu har jag bytt ut den där mikrofonen och dessutom fått en ljudgenomgång av en utav mina fantastiska gäster som har grym erfarenhet, så kvaliten blir bättre och bättre!

Mina idoler:


  • Loa och Ian såklart! (Inte alls partisk) 
  • Människor som går mot strömmen, följer sin dröm och är sig själva
  • Alla fantastiska djur på gården
  • Hela den äldre generationen som har så fantastiskt mycket kunskap och erfareheter!
  • Poddens gäster, vilka inspiratörer! 

Mitt huvud rymms av väldigt många tankar!

När jag började lyssna på poddar blev det inte bättre, men en helt ny värld öppnade sig. Att köpa en gård och jobba på som vanligt kombinerat med småbarn tar ut sin rätt. Att titta på TV var längre inte ett alternativ. Men att lyssna på saker och göra nytta under tiden var ju toppen!


Jag lyssnar väldigt mycket på poddar och musik när jag jobbar ute med djuren, i köksträdgården och när jag kör. Den kunskapen och inspirationen jag får genom det får jag ingen annan stans. 

MER OM FÖRETAGET VI DRIVER:


KARLSTRÖMS STALL OCH MASKINSTATION

www.k-sm.se

Copyright © Alla rättigheter förbehållna